Categories

Datorbatteri

Vi garanterar att de produkter som säljs på vår hemsida är 100% helt ny och fri från fel i material och utförande.

GARANTI OCH AVKASTNING

Garanti(Warranty)

AVKASTNING(Return)

Garanti

Paypal :


PayPal accepte Mastercard, Visa, Discover, American Express et eCheck. (Belopp totalt <480 €)

Säkerhet garanti:


PayPal accepte Mastercard, Visa, Discover, American Express et eCheck. (Belopp totalt <480 €)

Säkerhet Garanti:

Shopping med oss är trygg och säker. Ingen av våra kunder har någonsin rapporterats bedräglig användning av sitt kreditkort som en följd av shopping med oss. Du kan vara säker på att den information du ger oss är konfidentiell. Vi säljer inte, hyr eller dela information av våra kunder med andra parter.

Garanti(Warranty)

Alla produkter som säljs på vår hemsida har ett års garantitid om inte annat anges. Produkterna är helt nya och är fria från defekter i material och kvalitet. Vår detaljerade garantipolicy är följande:

Vi garanterar att de produkter som säljs på vår hemsida är 100% helt ny och fri från fel i material och utförande.
Alla produkter som säljs på vår hemsida har ett års garantitid om inte annat anges. Produkterna är helt nya och är fria från defekter i material och kvalitet. Vår detaljerade garantipolicy är följande:
1 Om inget annat anges, vi garanterar våra produkter för 1 år under normala, icke-kommersiellt bruk.
2 Få en gratis ACE Försäkring för batteri och batteriladdare (ENDAST).
3 Efter nittio (90) dagar och upp till ett (1) år från köp kommer vi, föremål för inspektion, reparera den defekta batteriet eller ersätta det med ett nytt eller renoverad enhet. Avkastningen måste åtföljas av en Return Merchandise Authorization (RMA), som ska utfärdas på begäran och måste skickas förbetalda. En frakt rabatten kommer att utvidgas till kunden i händelse av att en defekt i material eller utförande bekräftas.
4 Om inget annat anges, är garantitiden ett år från inköpsdatumet. En utbytespost om det sänts, inte startar om eller på något sätt förlänga garantitiden.
5. batterier eller batterirelaterade produkter, cellkapaciteten utarmning över tiden under regelbunden användning är normalt och är inte ett tecken på fel. Ett batteri som behåller åttio procent (80%) av den ursprungliga kapaciteten efter tolv månader anses normalt.
6. batterier eller batterirelaterade produkter, är garantin ogiltig om batteriet är felaktigt laddat, installerade eller missbrukas på något sätt, eller om etiketten etikett och / eller bar kodade garantin har tagits bort eller manipulerats.
7 I förekommande fall ska alla ansökningar om garantireturer åtföljas av ett inköpsbevis och göras via återförsäljare eller utloppet där batteriet ursprungligen köptes.
8 Om du ångrar dig och vill returnera varan för en återbetalning, kan du kontakta vår kundtjänst och få en Return Merchandise Authorization (RMA) nummer inom femton (15) dagar efter köpet. Återgå inom trettio (30) dagar från köpet, kan arrangemang göras för utbyte, kredit eller återbetalning på vårt omdöme. En produkt som returneras för återbetalning eller utbyte måste vara i sin originalförpackning, och det måste vara komplett och oskadad. Kunden är ansvariga för sändning på returnerade varor. För din säkerhet rekommenderar vi starkt att du försäkra ditt returen mot förlust eller skador, och att du använder en speditör som kan förse dig med mottagningsbevis. Vår returpolicy är att återbetala köpeskillingen (exklusive leveranskostnader (service inkluderade)).
9 Denna garanti inte omfattar enheter, till exempel datorer eller kameror som drivs av våra batterier. Vi kan inte hållas ansvariga för felaktig användning av vår produkt (er).

General AVKASTNING(General Return Policy)

Allmänt Ångerrätt
Det är vårt mål att förse våra kunder med 100% nöjd. Om du av någon anledning, är du inte nöjd med vår produkt (er), vänligen kontakta oss omedelbart, antingen via telefon eller e-post och få fakturan till hands. Vi gör vårt bästa för att lösa ditt problem. Om du returnerar produkten (er) till oss inom 15 dagar, kommer vi att betala tillbaka fullt pris produkten (leverans och serviceavgifter återbetalas ej om det inte är bevisat att avkastningen är ett resultat av vårt misstag). Innan åter våra produkter, maila oss för ett RMA och slutföra instruktioner om hur leverans av produkt (er) tillbaka till oss. Se "RMA förfaranden" nedan. I förekommande fall ska alla ansökningar om garantireturer åtföljas av ett inköpsbevis och göras via återförsäljare eller utloppet där produkterna ursprungligen köptes. Alla returer är endast kredit och måste göras inom femton (15) dagar efter fakturadatum. Vi förbehåller oss rätten att ta ut en tjugofem procent (25%) utsättning avgift.
Det åligger kunden att betala för returfrakten, och att vidta rimliga försiktighetsåtgärder för att skydda mot skador i frakt, om du vill returnera produkten av någon anledning.
Generell Ordering Regler
Din mottagit en orderbekräftelse från oss betyder inte att vi har godkänt din beställning. Vi förbehåller oss rätten att acceptera eller avböja din beställning när som helst efter mottagandet av din beställning av någon anledning. Om ditt kreditkort redan har debiterats för inköpet och din beställning annulleras kommer vi omedelbart utfärda en kredit för det belopp som det kreditkort som användes för ordern. Vissa beställningar måste erhålla vårt lånelöfte med en godtagbar betalningssätt, i enlighet med vår faktureringsavdelning. Vi kan kräva ytterligare kontroller eller information innan behandling och sänder några order.
Return Merchandise Authorization (RMA) Rutiner
Skaffa en Return Merchandise Authorization (RMA): Alla artiklar om åter av någon anledning måste åtföljas av en Return Merchandise Authorization (RMA)-nummer, som ska utfärdas på att fylla i Applikationen eller begär genom order@nytt-batteri.se . RMA gäller endast trettio (30) dagar (poststämplats med eller bärare postat av den 30: e dagen).
Inkludera RMA på utsidan av paketet: Det bör tydligt på returfraktetikett på förpackningen. Paket utan RMA kommer inte att accepteras.
Skickas inom trettio (30) dagar: Produkter måste returneras inom trettio (30) dagar efter utfärdandet av RMA. Paket emot efter den 30: e dagen inte kommer att accepteras och kommer att skickas tillbaka till kunden.
Packa i originalförpackning: Sluten allting först tog emot, inklusive alla manualer och relaterat material. Placera den förpackade produkten i ett skyddande yttre låda. Vi måste få alla ursprungliga produkter för att behandla din retur eller utbyte. Vi är inte ansvariga för produkter som är skadade på grund av dålig förpackning, förvanskats förpackningar, eller förlorade försändelser. Produkterna måste returneras 100% komplett, inklusive alla komponenter, original lådor och förpackningsmaterial, manualer, blank garantikort och andra tillbehör som tillhandahålls av tillverkaren.
återbetalning
Efter utfärdar vi ett godkännande återbetalning till banken, kommer krediten att visas på kundens uttalande inom en till två fakturering cykler, beroende på den tid som krävs för kortet utfärdande banken att behandla sådana transaktioner. Kredit kommer att utfärdas för en del kostnader och skatt med avdrag för eventuella åter strumpan avgifter (i förekommande fall). Sändning och bruksladdningar kommer inte att återbetalas i alla fall. Återbetalning kommer att göras med samma betalningsmetod som den ursprungliga ordning. Kreditkort återbetalningar görs endast till samma kort som används för det ursprungliga köpet.
Vänligen maila oss, inte skicka något tillbaka till oss utan att få ett RMA-nummer först. Det kan fördröja dig att få ett utbyte eller återbetalning om vi får bara produkter tillbaka utan förkunskaper.

Datorbatteri

Digitalkamera Batterier

Batteriladdare

Om Oss

Vi r en tillverkare , en representant och terfrsljare av brbara batterier , videokamera batterier , kamera batterier , sladdlsa elverktyg batterier, batteriladdare och andra tillbehr.

Information

Beskrivning

De produkter som levereras av vårt företag är utformade för att vara kompatibla med en rad elektriska och elektroniska produkter som tillverkas av vissa företag, däribland Dell Inc. Alla hänvisningar till produkter eller varumärken eller namnen på dessa företag är fullständigt i syfte att identifiera de utrustning produktmodeller med där våra produkter är kompatibla. Företaget och den här webbplatsen är varken ansluten dessa företag, däribland Dell Inc., inte heller de produkter som erbjuds till försäljning via vår webbplats tillverkats av dessa företag.

Heta nyckelord

dell xps l502x batteri batteri dell batteri btp-c0k8 batteri fujitsu panasonic cf-vzsu29u batteri batteri panasonic HP probook 4710s/ct batteri hp batteri batteri LENOVO ideapad u350w batteri lenovo batteri PACKARD BELL EASYNOTE tj72 batteri acer batteri np-r519 batteri samsung batteri a1389 batteri apple a32-f80 batteri asus batteri squ-809-f01 batteri advent

Copyright © 2014 www.nytt-batteri.se All Rights Reserved E-mail:order@nytt-batteri.se